Det Utænkelige, en digtsamling om kloden

- af Lars Busk Sørensen, f.1930 -

INSISTERENDE PÅ DEN HELT RIGTIGE MÅDE! [kk]

“Der løber en bekymring gennem Lars Busk Sørensens digte. En bekymring for klimaet, for planterne og dyrene, for mennesket og for fremtiden. Og en begrædelse af vores uforstand og manglende blik for jordens ve og vel.

Men i sprækker, i ordene og i sproget dukker skønheden, poesien og håbet op.”

fra “Det Utænkelige“, Forlaget Eksistensen 2022

Lars Busk Sørensen (f. 1930), lyriker og salmedigter. Debuterede i 1959 med digtsamlingen Digte. Har siden udgivet en række bøger. Hans første salmesamling udkom i 1986 og er blevet fulgt af flere større salmeudgivelser, ikke mindst Salmer til vor tid (2014), der opsamler 158 af Sørensens bedste salmer. LBS er rigt repræsenteret i en række nyere sang- og salmeudgivelser, bl.a. Højskolesangbogen og Salmebogen.

Leave a Reply