DIGTE: rimeligt rimet og usandsynligt fin

Haves: Cellekerner og menneskehjerter. Søges: Behjertet kerneanmelder.
Kan det virkelig være rigtigt, at Niklas Ilsted Smiths skønlitterære debut ikke er blevet registreret på anmeldernes seismograf, som det lille jordskælv den er? www.forlagetspring.dk/products/cellekerner-og-menneskehjerter
Episke digte – fortællende, rimede, sgu’ – med poetiske ind- og udsigter til tidskrystaller, kærlighed og Guldgivende gammaglimt spiller i et taxaskilt når fem unge mennesker sættes sammen i et hemmeligt laboratorium for at undersøge naturen, sig selv og hinanden.
Mig bekendt er der ikke andre, der for nylig er debuteret med et værk, der er både fortællende OG poetisk OG rimet?
Og Ilsted Smith kan sit kram: Forfatterens faglitterære debut var Ud af rimtågen – www.forlagetspring.dk/products/ud-af-rimtagen Det er da ikke RIM-eligt, at dette værks betydning overses. Vel?

Leave a Reply