UNIVERS talentskole for unge ml 14 og 18

- ansøgningsfrist d. 3. september 2023, undervisning i Århus -

UNIVERS er en kreativ talentskole for unge mellem 14 og 18 år, der elsker at skrive og/eller tegne. På UNIVERS lærer eleverne at fortælle historier gennem både ord og billeder over et års forløb, hvor professionelle forfattere og illustratorer deltager i undervisningen. Det er en unik mulighed for unge talenter at blive endnu bedre til det, de elsker – at tegne og skrive – og at møde andre unge med samme interesse som dem selv.

Undervisningen starter den 21. september 2023 på Ungdomskulturhuset Aarhus og finder sted hver torsdag eftermiddag kl. 16.00-19.00.

Det er gratis at gå på UNIVERS.

Ansøgningsfrist den 3. september.

Læs mere om UNIVERS og om ansøgningsprocessen her.

Leave a Reply