9 år med HVERMANDAG.dk

- pause holdes, mens kassen er tom -

hvermandag.dk har siden 2014 op- og fastholdt ønsket om at betale kunstnere kr. 500 for deres bidrag – ikke meget, som de siger, men betaling dog.

Statens kunstfond har før støttet med mindre beløb, men åbenbart ikke i år, og folk hist og pist har støttet, men pt. er kassen tom for muligheder (penge) at betale kunstnerne med. Meget fornuftigt venter redaktørerne så med at publicere, indtil der igen kan betales. Men det kommer der jo ingen kunst af – hver mandag.

En af de unikke ting ved hvermandag.dk er, at der ingen gengangere er. Ikke én gang har nogen bidraget to gange. Hele tiden nye kunstnere. Hver mandag nye kunstnere. Alle er tordenskjolds soldater. Nye kunstnere. Ny kunst. Nye tanker, billeder, malinger med ord og ind imellem andre medier, men hver mandag et nyt menneske. Fik jeg sagt det?

Og redaktionen inviterer – ingen sender ind.

[Skulle nogen ligge inde med 30.000 at investere i kunst, kører projektet videre. /KK]

Listen over bidragydende og betalte kunstnere siden 2014 følger hér:

 

 

Leave a Reply