// POLITIK & POESI // Samtale mellem politikere og borgere

Hvornår

marts 7, 2023    
4:30 pm - 6:00 pm

Hvor

Viborg Bibliotek
Vesterbrogade 15, Viborg, 8800

Begivenhedstype

Kort utilgængelig
Nu har du mulighed for at komme helt tæt på en række lokalpolitikere til et eksklusivt samtalearrangement.
Gennem litterære tekster og eksistentielle spørgsmål skabes en anderledes ramme for den politiske samtale, hvor der er plads til nysgerrighed, tvivl, undren og eftertænksomhed. Formålet er at lade kunst og poesi være udgangspunkt for en samtale om politik og de grundlæggende værdier og menneskesyn, der former vores samfund og politiske engagement. Der er altså ikke tale om en traditionel debataften med politiske oplæg eller et arrangement med fokus på konkrete lokal- eller partipolitiske emner.
Politikere i dialog
Arrangementet indledes med en præsentationsrunde, hvor de deltagende politikere introducerer sig selv og præsenterer et stykke litteratur i form af en roman, en sang, et digt eller lign. der har betydning for dem som menneske og for deres politiske virke. Herefter vil borgere og politikere i mindre grupper indgå i dialog med hinanden med afsæt i et sæt samtalekort med eksistentielle citater og spørgsmål.
’Politik og Poesi’-konceptet er udviklet af Frirummet og Grundtvigsk Forum og er den overordnede ramme for en række samtalearrangementer over hele landet.
Politikere
Mads Panny (Socialdemokratiet) Johannes Vesterby (Venstre)
Stine Isaksen (Alternativet)
Anders Bertel (Socialdemokratiet)
Katrine Fusager Rohde (V)
Du får serveret tapaskager og et glas mousserende vin.
Der er et begrænset antal pladser til arrangementet.
Tilmelding til Mikkel Stausbøll på mista@viborg.dk

Leave a Reply