Send ind

- noveller, digte, essays, klummer osv. -

https://tidsskriftetcensur.dk/

Tidsskriftet Censur trykker tekster og billedkunst alene af hensyn til disses kvalitet. Vi interesserer os ikke for ydre faktorer, såsom forfatterens køn, etnicitet, diagnoser, seksualitet eller lignende, der for os er uvæsentlige for et kunstværks kvalitet og betragter det kort sagt ikke som en særlig udmærkelse ved et værk, at forfatteren har høvlet sin penis af med et stemmejern, eller at denne har fjerne aner til urbefolkningen på De Dansk Vestindiske Øer. Vi er aldeles uden politiske intentioner og føler os uafhængige af enhver politisk korrekthed og andre for kunsten hæmmende modetendenser. Vi arbejder i al korthed for en fri, ucensureret kunst og mener ikke, at noget værk, frembragt af nødvendighed, kærlighed og/eller almenmenneskelig desperation, kan være for grimt (eller for smukt) til publicering.

Hvis du er interesseret i at bidrage til tidsskriftet, er du velkommen til at sende en eller flere gennemarbejdede tekster til sendind@tidsskriftetcensur.dk.

Alle litterære udtryk har vores interesse (herunder noveller, digte, essays, klummer osv.), og alt indsendt materiale vil blive taget op til overvejelse.

Vi modtager også gerne malerier og illustrationer, som kan sendes til samme adresse.

Leave a Reply