Mød Louise Harbo

efter DFFs Årsmøde 2023

KOM: 

lørdag d. 15.april 2023 kl.15 i Strandgade 

Lyrikergruppen holder årsmøde
Kom og hør mere om det forløbne år i poesiens verden, vær med og giv din egen stemme til kende.
Kun medlemmer af Lyrikergruppen er stemmeberettigede
 
Efterfølgende oplæsning af debutant Louise Harbo
og til slut en lækker middag for tilmeldte.

Louise Harbos DEN YDERSTE STI er en samling vild og rablende poetisk kortprosa, hvor sproget flyder over i nye kar og blandes. Stemmen i teksterne taler fra en søvnløshed, der veksler mellem døs og klarsyn, som får teksterne til at stige og falde, flakke og hamre. Rummene veksler mellem den jyske hede, Svalbard, det kolde fryserum og trailernes hverdagslige bumlen rundt på genbrugspladsen. Det højstemte, komiske og sammenbruddet flyder over i hinandens sfærer.

I hendes digte er det søvnløse forbundet med en samfundstilstand af konstant produktion, fremskridt og konkurrence: når følelseslivet melder sig, så få noget fra hånden og når tiden løber fra dig, sprint, observerer teksterne alt imens de spørger: hvad er det verden har så travlt med? Læseren kan forvente sproglige benspænd og puf i ryggen som har til formål at vække hende fra arbejdslivets automatiserede døs.

Louise Harbo er uddannet ved Litterär Gestaltning i Göteborg og Det Jyske Kunstakademi. Den yderste sti er hendes debut.

 

Anmeldelse i Weekendavisen Der er fest i min bowle

 

 

Leave a Reply