culling betyder trimning

12 værker sammenfattet og fodret til AI billedgenerator

Vi er ikke færdig med at se effekten af ord og billeder og musik og stemme og form og resten kørt gennem en AI i en eller anden bevidst eller semibevidst inspirationsproces, for den ukyndige at håbe på pludselige mesterværker, der overgår egne evner; for den kyndige at bearbejde og bearbejde og bearbejde materialet, indtil det begynder at kaste følelser af sig, følelser i skaberen. Trimning. Bearbejdelse.


Carolina A. Miranda fodrede følgende citater til en september 2022-version af Midjourney og bad den om at illustrere dem.

 

 

 

 

 

se selv resten

Og så må man godt tænke: ER det et digt?


About this poem

Culling by Carolina A. Miranda. Editing done by Paula Mejía. Design and development by Ashley Cai, Joy Park and Alex Tatusian. It was copy edited by Evita Timmons. Audience engagement is by David Viramontes. Additional digital help by Beto Alvarez. Each line of the poem was fed into Midjourney as a prompt to generate the final images and process animations. To support more creative journalism like this, please subscribe to the Los Angeles Times.

Leave a Reply