Gammelt Arrangement 2015 – Fredegruppen 40

- og Jens Blendstrup i 4D -

Literatursiden

Om omtalen holdt vand, ved vi ikke, men sådan her lød en del af den vand-vittige beskrivelse:

Jens Blendstrup vil på balkonen i Hinnerup Badet både læse op og optræde som frontfigur i det halvgale trampe-rockband ’Frodegruppen 40’. Således – og iklædt sin kones badedragt – vil han glæde deltagerne på Hinnerup Svømmeklubs årlige aquacamp – og alle andre som tør gribe chancen og overvære denne once in a lifetime begivenhed. Undervejs opfører Hinnerup Svømmeklubben en smuk udspringsballet samt en yndefuld omgang synkronsvømning, og ’Froderne’ uropfører deres til lejligheden komponerede værk “Hinnerup Symfonien – vandmusik i by uden havn”.

Jeg tror helt sikkert, man skulle have været der! Var du?

Leave a Reply