Århundredets festival 2023 i Aarhus

https://aarhundredetsfestival.fuau.dk/

“I 2023 vender Århundredets Festival tilbage – denne gang med temaet ‘Grænser’.

På mange måder er grænsen et fænomen, der definerer os som mennesker. Vi trækker en streg i sandet, søger grænsen, definerer den, passerer den, er i ingenmandsland, rejser ud og kommer hjem, leger med grænsen og er i tvivl om, hvor den er. Vi siger endda, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Århundredets Festival inviterer til udforskningen af grænser. For på grænsen bliver vi alle klogere på os selv og hinanden. Og det er med dét udgangspunkt, at Århundredets Festival med nedslag i historien og vores samtid indtager Aarhus og omegn den 3-12. marts 2023.

Allerede nu kan du finde over 50 arrangementer online, og der kommer løbende flere til. Du kan opleve alt fra intelligente cocktails og jazzkoncert til byvandringer og foredrag med tidens store forfattere – og du har mulighed for at varme op med 10 gratis livestreams. Se et udpluk af alle arrangementerne nedenfor, og gå ind på vores hjemmeside for at få det fulde overblik.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Århundredets Festival 2023!”

 

Leave a Reply